ПЕРЕЛІК СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ВСТУПУ ДО МАГІСТРАТУРИ У 2023 РОЦІ
ЧЕРНІВЕЦЬКОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ІНСТИТУТУ ДЕРЖАВНОГО ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

НА ОСНОВІ СВО БАКАЛАВР, ОКР СПЕЦІАЛІСТ ТА СВО МАГІСТР







Назва спеціальності (спеціалізації)

Характеристика спеціальності

«МІЖНАРОДНА ЛОГІСТИКА ТА УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАЧАННЯ»

Готує висококваліфікованих фахівців, які можуть займати посади в міжнародних компаніях, у відділах з міжнародної торгівлі, міжнародних відділах банків, а також в державних органах з міжнародних відносин. Крім того, випускники можуть займатися консультуванням з міжнародної економіки, роботою в наукових установах, університетах та інших освітніх і дослідницьких установах. Сучасні тренди світової геополітики диктують нові умови управління товарними потоками та ланцюгами постачання в царині міжнародної співпраці, саме тому Україні потрібні фахівці за даною освітньою програмою, щоб ефективно комунікувати та будувати нові логістичні маршрути в сучасних євроінтеграційних та глобалізаційних процесах.

«ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

Готує фахівців з обліку, аналізу та аудиту для центрального банку, комерційних та державних банків, аудиторських фірм, органів державного та відомчого контролю, контрольних підрозділів, суб’єктів підприємництва усіх рівнів і форм власності, фінансових органів, навчальних закладів системи вищої та середньо спеціальної освіти, які працюють на посадах головного бухгалтера, головного економіста, провідного економіста, аудитора, ревізора, податкового інспектора, консультанта з економічних питань, спеціаліста з фінансового аналізу.

«ФІНАНСОВИЙ МОНІТОРИНГ ТА ПОДАТКОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ»

Готує фахівців для майбутньої роботи у системі Міністерства фінансів України, Державної казначейської служби України, Фіскальної служби України, у планово-економічній, організаційно-управлінській та науково-дослідній сферах, в аудиторських службах, у середніх та вищих навчальних закладах. При цьому фахівці з цієї спеціальності можуть працювати на посадах керівників та спеціалістів різного рівня, експертів у спеціалізованих факторингових, лізингових, інвестиційних компаніях, ріелтерських, брокерсько – дилерських фірмах, банківських та інших державних установах, що регулюють функціонування фінансового ринку.

«МЕНЕДЖМЕНТ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»

Випускники можуть займати посади менеджера (управителя) в оптовій/роздрібній торгівлі та посередництві у торгівлі, сфері обслуговування; керівника підприємств, установ та організацій; менеджера з маркетингу; директора з маркетингу; менеджера із зв’язків з громадськістю ( PR-менеджер); фахівця з методів розширення ринків збуту; менеджера зі збуту; продакт-менеджера; менеджера з реклами; фахівця у сфері забезпечення комунікації та інформації; бренд-менеджера; маркетолога-аналітика тощо. Освітня програма націлена на підготовку фахівців, які будуть володіти навиками удосконалення управління організаціями на основі принципів менеджменту і маркетингу, забезпечення стратегічного підходу до їх діяльності з використанням розширеного інструментарію маркетингу та менеджменту на основі інноваційним підходом до управління, який дає змогу досягти оптимального економічного результату та позитивного ефекту одночасно.

«РЕСТОРАННІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА БІЗНЕС»

Здійснює підготовку керівників топ-рівня у сфері ресторанного бізнесу, здатних генерувати інноваційні ідеї та створювати унікальні ресторанні концепції, орієнтовані на успіх, компетентних в управлінні технологічними процесами з впровадженням принципів НАССР та вимог ISO, спроможних очолювати команди з управління проєктами закладів ресторанного господарства, просування бізнес-ідеї та реалізації бізнес-проєкту у підприємницькому середовищі.

Перелік документів:

1. заява вступника (заповнюється у приймальній комісії);

2. копію документа, що посвідчує особу (паспорт, ідентифікаційний код);

3. копію документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і копію додатка до нього;

4. військовий квиток або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних;

5. чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см.;

6. біла папка швидкозшивач;

7. конверти 3 шт.